blog-logo

Aproape 40 de mașini verificate și peste 50 de persoane legitimate, azi-noapte, la Brașov

Aproape 40 de mașini verificate și peste 50 de persoane legitimate, azi-noapte, la Brașov

Azi-noapte, în intervalul orar 22.00 – 06.00, polițiști de la secțiile 1-5, Biroul de Investigații Criminale și Biroul Rutier, împreună cu polițiști locali, au organizat și desfășurat o acțiune, cu efective mărite, pe raza municipiului Brașov.

Totul în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale, verificării respectării normelor rutiere de către conducătorii auto. Obiectivul activităților desfășurate fiind asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică. Polițiștii brașoveni au acționat cu preponderență în zona localurilor de divertisment. În cadrul activităților desfășurate fiind verificate 8 societăți comerciale, 36 de autovehicule și legitimate 56 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 800 lei. Dintre acestea, 2 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice. O sancțiune contravențională a fost dată pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Alte articole:   Zeci de șoferi amendați pe Transfăgărășan pentru blocarea traficului 

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.