blog-logo

Vestitul Restaurant Calul Bălan din Neptun, cumpărat de o firmă renumită din Brașov!

Vestitul Restaurant Calul Bălan din Neptun, cumpărat de o firmă renumită din Brașov!

Restaurantul preferat al soților Ceaușescu din Neptun, Calul Bălan, a fost salvat de la moarte. Societatea Sergiana Prodimpex SRL din Brașov a cumpărat recent celebrul local cu specific tradițional. Era foarte apreciat de turiștii sosiți pe litoral, cât și de familia fostului președinte, Nicolae Ceaușescu, și promite că-l va reda publicului în cel mai scurt timp posibil.

Nu există localnic sau turist care să nu fi auzit de Restaurantul Calul Bălan din Neptun. Localul se află în sudul litoralului, într-o zonă deosebită, înconjurat de verdeață, la doar câțiva pași de mare, între stațiunile Neptun și Jupiter. Ani la rând, locația a fost închisă, însă locuitorii au fost optimiști și au sperat că într-o zi localul va fi redeschis și readus la viață. Și, iată că, acest lucru s-a întâmplat.

Alte articole:   Peste 2.600 de cetățeni au obținut cazierul judiciar, online, în primele 6 ore

 Sergiana Prodimpex SRL, a achiziționat recent restuarantul pe care intenționează să-l redeschisă cât de curând. Societatea a început deja să caute personal dispus să muncească în locația ce va reda turiștilor bucuria de odinioară.

Date despre Sergiana Prodimpex SRL

Societatea Sergiana Prodimpex SRL a fost înființată în anul 1994 și are sediul în satul Poiana Mărului din județul Brașov. De-a lungul anilor, societatea a deschis mai multe restaurante în Brașov. Este vorba despre Sergiana din Centrul Vechi, Sergiana în Coresi, Sergiana în AFI Brașov; Casa Tudor, Ceasu’ Rău, Nec’s, La Mama Leti, Sub Cetate, Stâna Turistică. Și, mai nou, urmează și Calul Bălan din Neptun.

Alte articole:   Trei indivizi, în arest după ce au dat „lovitura” la păcănele

Societatea este controlată de Neculoiu Aurora (30%), Cabal Sergiu (25%), Cabaș Gheorghe (15%) Cabal George (10%), Zaharia Diana Elena (10%), Neculoiu Ana Maria (10%). Administrator al societății este Coroi Gabriela Ionela. În 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 180.613.974 lei, un profit net de 6.891.704 lei, dar și datorii de 43.174.959 lei.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.