blog-logo

Evenimente și activități magice, de 1 Iunie, la Coresi Shopping Resort   

Evenimente și activități magice, de 1 Iunie, la Coresi Shopping Resort   

De 1 Iunie, cei mici și cei mari sunt așteptați la Coresi Shopping Resort să descopere lumea magică a copilăriei. 

Ziua Copilului este prilejul perfect de a petrece mai mult timp alături de cei mici și de a ne reaminti toate clipele frumoase ale copilăriei.  

De 1 iunie, Coresi Shopping Resort le-a pregătit copiilor o serie de evenimente și activități magice. Expoziții și activități educaționale, dar și zumba și dansuri, îi așteaptă pe cei mici pe tărâmul poveștilor. 

Ce te așteaptă de 1 iunie la Coresi? 

EXPO Brickenburg – Zilele Fanilor LEGO

Expoziție și ateliere, în perioada 28 mai – 5 iunie, în zona Piața cu Copaci. Descoperă unele dintre cele mai mari orașe construite din elemente LEGO la nivel mondial, precum și modele oficiale ale îndrăgitelor vehicule spațiale care apar în celebrele serii Star Wars, expoziția fiind montată pe un spațiu de expunere generos, în suprafață de 40 mp!

Micii vizitatori cu vârsta de la 4 ani vor putea realiza propriile lor construcții din piese LEGO în cadrul atelierului de creație care se va desfașura pe 1 iunie între orele 11:00 – 19:00 la Coresi. 

Alte articole:   Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată în județul Brașov, până la sfârşitul săptămânii 

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov

Începând cu ora 10:00 până la ora 12:00, prietenii noștri pregătesc o expoziție și activități educaționale și interactive pentru copii. 

Spectacol de teatru pentru copii

Dorothy in Țara lui Oz și Hansel & Gretel, în intervalele orare12:00-13:00 și 13:30-14:15 în Piața cu Copaci.

Inspectoratul de Jandarmi Județean “Nicolae Titulescu” Brașov

Acivitățile organizate de IJJ Brașov se vor desfășura în zona exterioară Food Court, între orele 10.30 – 14.00. Din aventura zilei nu putea lipsi atracția tirolianei pentru cei mici alături de prietenii noștri de la Inspectoratul de Jandarmi Județean “Nicolae Titulescu“ Brașov. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov

Alături de partenerii noștri te așteptăm între orele 11.00 – 15.30, în zona de parcare Come Back / Tucano, cu cele mai inedite și interactive activităţi. Cei mici vor putea participa la  prezentarea tehnicilor de intervenție, exerciţii practice demonstrative și multe surprize. 

Expo Virtual Reality

Expo Virtual Reality se va desfășura între orele 11:00-15:00 la Ludotecă. De 1 iunie EdutechVR se alătură familiei Coresi, iar o dată cu ei, întreaga lume. Ce vor prezenta? Călătorii magice cu ochelarii de realitate virtuală pentru a înțelege mai bine lumea reală! 

Alte articole:   WhatsApp lansează noi funcții de confidențialitate: Poți decide cine vede că ești online și cine nu   

Spectacol de balet

Spectacolul, prezentat de Opera Brașov, av avea loc între orele 13:00-13:30, în Piața cu Copaci 

Vă invităm, cu mic, cu mare, să urmăriți o poveste în pași de dans: „Meșterul păpușar, pe muzica de Léo Delibes. Balerinii Operei Brașov au pregătit celor mici o reprezentație care, de data aceasta, le este dedicată, fiind concepută pe înțelesul lor. 

Spectacol Grande Madame

Aceasta se va desfășura în intervalele 13:30-14:10 și 16:00-16:40, în Piața cu Copaci 

Un spectacol live reprezentat de o domniță cu o rochie imensă extravagantă. Plutește elegant printre oaspeți și oferă tuturor atenția pe care o regină sau prințesă ar oferi-o adoratorii ei. 

Spectacol Nightingale

Spectacolul se va avea loc de la orele 14:15-15:00 și 17:00-17:45, în Piața cu Copaci.

O multitudine de elemente acrobatice se creionează printr-o coregrafie elegantă, plină de sentiment, care atinge inima privitorilor prin pasiunea și devotamentul artistului principal. Decorul tip colivie are o înălțime de 4 metri, cu o circumferință de 3 metri, întregește și completează imaginea evenimentelor. 

Alte articole:   O noapte fierbinte l-a costat 10.000 de euro pe un bărbat din Făgăraș!

Spectacol Planeta Veselă

Spectacolul Planeta Veselă alături de Familia Mateș, va fi de la ora 15:00-15:45, în Piața cu Copaci. Fiind cea mai tare planetă din universul copiilor, Planeta Veselă este aici pentru a aduce distracție și bucurie fiecărei familii.

Este un show distractiv și educativ, dedicat copiilor și părinților. Jocuri, cântece și alte activități fascinante care îi ajută pe cei mici și nu numai să descopere lumea și frumusețea prieteniei și a relațiilor umane. 

Zumba și Dansuri pentru Copii

Cei mici s evor putea distra pe ritmuri magice de la ora 16:00-17:00, în Piața cu Copaci.

Urmărește un show energic de dans și zumba dedicat celor mai mici spectatori și ajută-i să deprindă câțiva pași distractivi pe ritmuri magice! 

Participarea la toate activitățile este gratuită!   

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.