blog-logo

Creșa din Ghimbav ar trebui să intre în funcțiune din această toamnă

Creșa din Ghimbav ar trebui să intre în funcțiune din această toamnă

Creșa din Ghimbav, a cărei construcție a început vara trecută, a început să prindă contur. Construcția trebuie finalizată în termen de 12 luni, conform contractului.

„Creșa va funcționa într-o cladire cu etaj și va avea o suprafață construită de 680,50 mp. Imobilul este configurat astfel încât să găzduiască 3 grupe de copii. Clădirea va include trei încăperi mari pentru sălile de grupă. Dar acestea vor fi construite astfel încât să permită reconfigurarea spaţiului, în funcţie de nevoi. Fiecare grupă va avea sală de curs, un vestiar, un grup sanitar şi un dormitor. Creşa va avea şi o curte interioară, curte exterioară. Va fi amenajată o sală de mese şi o sală de festivităţi. Instituția va avea propria bucătărie şi o sală de biberonerie”, ne-a declarat primarul Ionel Fliundra.

Alte articole:   Dan Alexa, înainte de meciul cu CSM Slatina: „Jucătorii care au evoluat mai puţin trebuie să aibă determinare şi dorinţă”

Proiect este parțial finanțat prin Ministerul Dezvoltării – PNDL, respectiv 2,2 milioane lei. Restul de 2,6 milioane fără TVA este suportat din bugetul local. Proiect avea valoarea de 7,8 milioane lei conform studiului de fezabilitate. Dar, prin licitație, s-a ajuns la 4,8 milioane lei.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.