blog-logo

Bărbat reținut de către polițiștii brașoveni după ce a folosit un card furat

Bărbat reținut de către polițiștii brașoveni după ce a folosit un card furat

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat” și ”efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos”.

„Din cercetările desfășurate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 51 ani, ar fi sustras din interiorul unui autovehicul, ce se afla parcat pe raza municipiului Brașov, un portofel în care se aflau acte de identitate, carduri bancare și o sumă de bani. Ulterior, bărbatul în cauză ar fi utilizat cardul bancar pentru efectuarea unei tranzacții. La o societate comercială din municipiul Brașov”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov; comisar de poliție Alina Maria Ivan.

Alte articole:   Sondaj: Doar 30% dintre angajaţi ştiu ce salariu pot cere la un interviu pentru un loc de muncă

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. A fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit. Este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. La finalizarea anchetei se va propune soluție legală.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate