blog-logo

36 de percheziții la Brașov, pentru fapte de corupție

36 de percheziții la Brașov, pentru fapte de corupție

Astăzi, 26 mai, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Serviciul Investigații Criminale; sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov; efectuează 36 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care sunt cercetate fapte de corupție.

Perchezițiile au loc în județul Brașov, la domiciliile persoanelor fizice bănuite de săvârșirea faptelor cercetate.

În urma activităților procedurale desfășurate, vor fi identificate și ridicate mai multe mijloace de probă. Acestea vor fi administrate ca probatoriu pentru stabilirea stării de fapt.

Vor fi puse în aplicare 37 de mandate de aducere. Persoanele bănuite vor fi conduse la sediile unităților de parchet și poliție, în vederea audierii.

Alte articole:   Brașovul, locul 4 la exporturi și locul 5 la importuri din China

La percheziții participă, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice; Serviciul Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic; procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov; alături de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Burebista” Brașov.

UPDATE

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că descinderile au loc în cadrul anchetei care vizează mita de la RAR Braşov, unde angajaţi ai instituţiei sunt suspectaţi că primeau bani sau alte foloase pentru a trece de verificările de specialitate autovehicule care nu corespundeau din punct de vedere tehnic.

Alte articole:   Răspunsul unui sistem de Inteligență Artificială la întrebarea dacă, geo-strategic, se justifică un Aeroport la Brașov

A devenit o obișnuință să se facă descinderi la această instituție și la angajați acasa.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.