blog-logo

Strada pe care a construit tovarășul primarului Coliban și al USR-iștilor e prima reparată din Brașov!

Strada pe care a construit tovarășul primarului Coliban și al USR-iștilor e prima reparată din Brașov!

Primaria Brașov a anunțat că, începând de ieri, 23 mai, traficul rutier va fi închis pe strada Neagoe Basarab, pentru executarea lucrărilor de reparații a carosabilului. 3 zile de lucrări, în intervalul 8-18, pe tronsonul cuprins între străzile Negoiu și Pictor Pop. Stradă nouă, ca-n palmă.

În perioada mai-iunie sunt programate reparații pe 38 de străzi. În total au fost alocate de la bugetul local 40 milioane lei necesare intervențiilor pe un număr de 158 de străzi din municipiul Brașov.

Culmea! Din noianul de reclamații și sesizări ale cetățenilor, reparațiile au început fix pe strada unde tovarășul primarului Allen Coliban a construit un bloc. Un stabiliment cu locatari cu nume, influențe și… interferențe.

Da, este vorba de Bogdan Ciungara, un dezvoltator imobiliar și afacerist local despre care am mai scris. E omul care își construiește de zor un hotel în Poiana Brașov, vizavi de Colibă Haiducilor. Pentru Ciungara, asociatul liderului USR-ist Dan Barna și colegul de școală al deputatului din același partid Victor Ilie s-a putut. Dar pentru Biserica Ortodoxă Română, nu!

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!
  1. Hai nea Sebi, lasa lacrimogenele astea cu iz de tamaie. Ce le plangi de mila popilor, ti se pare ca au prea putine stabilimente?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.