blog-logo

IȘJ Brașov a publicat listele cu locurile disponibile din licee

IȘJ Brașov a publicat listele cu locurile disponibile din licee

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Brașov a publicat, pe site-ul propriu – isjbrasov.ro, doar planul de școlarizare pentru clasa a IX-a.   

Potrivit IȘJ Brașov, planul de școlarizare pentru clasa a IX-a liceu, forma de învățământ Zi, prevede puțin peste 3.000 de locuri, în cele 40 de colegii și licee din oraș și din județ. 

Pentru anul școlar 2022-2023, sunt disponibile 780 de locuri în învăţământul profesional, în 15 unităţi din judeţ. Potrivit legii, cei admişi la clase profesionale primesc o bursă de 200 de lei. 

De asemenea, pentru absolvenţii claselor a VIII-a sunt alte 945 de locuri în învăţământul dual, în 12 unităţi din oraş şi judeţ.    

Alte articole:   Cutremurul din Turcia nu s-a simţit în cantonamentul echipei FC Braşov

Pe lângă locurile de la liceu, în viitorul an şcolar mai sunt disponibile 780 de locuri în învăţământul profesional, în 15 unităţi din judeţ. Cei admişi la clase profesionale primesc o bursă de 200 de lei, conform legii. 

De asemenea, pentru absolvenţii claselor a VIII-a vor mai fi alte 945 de locuri în învăţământul dual, în 12 unităţi din oraş şi judeţ. Elevii admişi vor beneficia, pe lângă bursa de 200 de lei lunar, de la stat, şi de o bursă de valoare cel puţin egală cu bursa acordată de stat. 

Planurile de școlarizare pentru liceu Zi și învățământul professional și dual.   

Alte articole:   Salvamont România: Aproape 100 de persoane, salvate în ultimele 24 de ore

Deocamdată Broșura de Admitere la liceu 2022 nu a fost publicată de IȘJ Brașov, în termenul legal stabilit, adică 9 mai. 

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.