blog-logo

Strada Neagoe Basarab, închisă traficului rutier. Luni încep reparațiile la străzile din Brașov 

Strada Neagoe Basarab, închisă traficului rutier. Luni încep reparațiile la străzile din Brașov 

De luni vor începe lucrări de reparații a corasabilului pe strada Neagoe Basarab. Astfel, traficul rutier va fi închis timp de câteva zile. 

Primaria Brașov a anunțat că, începând de luni, 23 mai, traficul rutier va fi închis pe strada Neagoe Basarab, pentru executarea lucrărilor de reparații a carosabilului.   

Strada va fi închisă pentru o perioadă de 3 zile, în intervalul 8.00 – 18.00, pe tronsonul cuprins între str. Negoiu și str. Pictor Pop. 

158 de străzi, în programul de reparații pentru acest an 

Din această săptămână au început lucrările de reparații majore, care presupun decapare mecanizată a unor tronsoane de străzi unde au apărut gropi, crăpături, văluriri sau burdușiri, și turnarea de covoare asfaltice pe aceste tronsoane.   

Alte articole:   SNPPC: Polițiștii nu agreează o nouă lege a salarizării, dacă actuala nu se aplică integral

Primăria Brașov și-a propus să repare 158 de străzi, în acest an, până în luna octombrie.   

În urma sesizărilor primite de la cetățeni și a evaluării făcute de inspectorii Primăriei, s-a stabilit, pentru anul 2022, un număr de 158 de străzi pe care sunt necesare intervenții.

Lucrările constau în decapare mecanizată (frezare, n.n.) și reparații îmbrăcăminți asfaltice, la turnare covoare asfaltice, refacere pavaj și reparații trotuare, potrivit autorităților locale.

„Suntem pe Neagoe Basarab, una dintre cele 158 de străzi prinse în programul de asfaltări din acest an, program care a început în această săptămână. Am construit un program pe baza sesizărilor voastre și pe baza rapoartelor serviciului de străzi. Avem toată planificarea pe site, pe abc.brasov.ro și vă rugăm să ne dați feedback, să urmăriți execuția acestor lucrări, dacă apar probleme avem nevoie de ochii dumneavoastră, de sesizările dumneavoastră. Asta cu atât mai mult cu cât avem un nou contractor pentru lotul 1 în compania Morani. Avem nevoie să ne asigurăm că serviciile prestate sunt la cel mai înalt nivel calitativ”, au declarat reprezentanții Primăriei Brașov. 

Pentru asigurarea serviciilor de reparații și întreținere străzi, trotuare și alei, Consiliul Local a aprobat alocarea sumei de 40 de milioane de lei, în acest an. 

Alte articole:   VIDEO Schengen: Europarlamentarul Eugen Tomac anunță că a deschis luni o acțiune împotriva Consiliului UE la Curtea de Justiție

Pentru perioada următoare, mai-iunie, sunt programate reparații pe 38 de străzi, în cartierele Bartolomeu, Tractorul, Timiș -Triaj, Florilor, Astra, Brașovul Vechi și Centru.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.