blog-logo

PSD îl acuză pe Coliban că minte din nou. De data aceasta în privința construirii de creșe și grădinițe

PSD îl acuză pe Coliban că minte din nou. De data aceasta în privința construirii de creșe și grădinițe

Consilierii locali PSD Brașov au ieșit la atac împotriva primarului Allen Coliban (USR), care este expert în a se văicări pe Facebook. Dar și în a manipula și dezinforma. Edilul se plânge că aleșii PSD Și PNL s-ar opune construirii de creșe, grădinițe și școli. Ba chiar ar bloca acest demers…

Iată comunicatul de presă primit la redacție:

PSD Brașov nu se opune și nu o va face niciodată atunci când vine vorba despre construcția de școli, creșe sau grădinițe!

Brașovenii trebuie să cunoască faptul că la acest moment, actualul PUZ permite construirea de creșe, școli și grădinițe, independent de PUZ-ul aflat ieri, pe masa Consiliului Local, care aducea în plus câteva blocuri.
Ceea ce face Primarul Coliban este o dezinformare majoră în rândul brașovenilor! Nimeni nu oprește autoritatea locală să construiască unități de învățământ în acea zonă, conform PUZ-ului actual.

Votul nostru de ieri este expresia și rezultatul unor situații care trebuie explicate, pentru ca lucrurile să nu mai fie scoase din context, denaturate și pentru ca noi să nu mai fim acuzați pe baza unor argumente nefondate.

Coliban dorea consilierii locali părtași într-un scandal între două fimre private!

Cu privire la PUZ-ul din zona Coresi, noi, membrii Consiliului Local am fost puși într-o situație deloc firească pentru o autoritate administrativă locală: medierea unui conflict. Un conflict între două persoane juridice private care, prin diverse modalități, încearcă să atragă și autoritatea locală în rezolvarea relațiilor dintre acestea.

Autoritatea locală trebuie să își mențină neutralitatea până la stingerea conflictului. Odată rezolvat acest conflict, cu siguranță vom da votul nostru pentru dezvoltarea orașului. Pentru că noi, PSD susținem familiile tinere, educația, construcția de școl; grădinițe, creșe, cartiere noi, terenuri de sport, totul pentru o calitate a vieții foarte bună.

Cu siguranță dacă lucrurile erau abordate altfel, încă de la început. Fie sub forma unei dezbateri publice pentru o importantă dezvoltare a Brașovului. (Acolo unde cu siguranță brașovenii și-ar fi spus punctul de vedere, care aducea greutate în luarea unei decizii). Fie sub forma unei exproprieri pentru cauză de utilitate publică. Astăzi am fi fost în punctul în care am fi agreat cu toții un astfel de PUZ.

Subliniem că nu ne opunem dezvoltării Brașovului. Vom face tot ce ne stă în putință să sprijinim proiectele benefice pentru dumneavoastră și pentru o calitate a vieții foarte bună.

  • Cu cele mai bune intenții,
  • Echipa consilierilor locali PSD Brașov
Alte articole:   Controlorii de trafic din Arad care vor dirija aeronavele pe Aeroportul din Ghimbav au început simulările

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.