blog-logo

Un liceu din Rupea împlinește 100 de ani. Ce evenimente sunt organizate cu această ocazie?

Un liceu din Rupea împlinește 100 de ani. Ce evenimente sunt organizate cu această ocazie?

Sărbătoare pentru profesorii și absolvenții de la un liceu din Rupea. Liceul „Ștefan Octavian Iosif” din Rupea împlinește, vineri, 100 de ani.

Cu această ocazie conducerea liceului organizează mai multe evenimente.

Vineri va avea loc un simpozion la care vor veni foști directori, profesori și absolvenți atât din România cât și din străinătate, spune directorul liceului, Kinga Bănică:

Nu este doar o sărbătoare a liceului, ci a întregii comunități. Am invitat foști directori, foști elevi, foști profesori, oameni de cultură pe care i-a dat acest liceu și care se află în toate colțurile țării, avem chiar și din America participanți care s-au consacrat devenind avocați, medici șamd.

Simpozionul va fi urmat de o expoziție și un spectacol care va prezenta istoria liceului și va ilustra specificul zonei.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

 Vineri evenimentele vor debuta de la ora 10 în curtea liceului și vor finaliza cu spectacolul de la ora 16 care va avea loc la Casa de Cultură Rupea.

Primăria Rupea a anunțat că circulația pe strada Cetății va fi blocată începând cu ora 08:00. Cei care doresc sa participe vor putea parca autovehiculele în parcarea Cetății. Aici vor fi puse la dispoziție microbuze pentru transportul participanților spre liceu.

Sursa: radiomures.ro

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.