blog-logo

Brașoveanul Dragoș Tohănean, vicepreședinte la Autoritatea pentru Digitalizarea României

Brașoveanul Dragoș Tohănean, vicepreședinte la Autoritatea pentru Digitalizarea României

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit luni pe Dragoș Tohănean în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, la Autoritatea pentru Digitalizarea României. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Tohănean este IT-ist cu studii în România și Germania. A ajuns la PSD după ce a schimbat mai multe partide, la doar 32 de ani.

CV-ul oficial al lui Tohănean arată că acesta este programator software, cu experiență în mai multe companii de top locale sau multinaționale. (DR Technology Consulting SRL, Deloitte Tehnologie, IBM Romania, Accenture, NTT Data). De asemenea, el este profesor asociat la Facultatea de Matematică și Informatică din Universitatea Transilvania Brașov.

Alte articole:   Răspunsul unui sistem de Inteligență Artificială la întrebarea dacă, geo-strategic, se justifică un Aeroport la Brașov

El are un MBA în Guvernanța Corporativă și Managementul Inovației la Universitatea de Științe Aplicate Gelsenkirchen. Este înscris la doctorat în Administrarea Afacerilor la Academia de Studii Economice din București.

El a intrat în atenția opiniei publice în anul 2020, când a trecut prin patru partide. S-a înscris în PLUS, apoi a trecut la ALDE, iar după fuziunea cu Pro România a migrat la PSD. El a explicat într-o postare pe Facebook cum se explică schimbarea atâtor partide în doar un an. Anul alegerilor locale și parlamentare.

Amănunte în articolul de mai jos:

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Ninsorile și viscolul paralizează traficul în România: 9 drumuri naționale ÎNCHISE

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.