blog-logo

Tâlhărie – Bărbat reținut de polițiști după ce i-a furat unei bătrâne un lanț din aur

Tâlhărie – Bărbat reținut de polițiști după ce i-a furat unei bătrâne un lanț din aur

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Brașov, o persoană de sex masculin, i-ar fi sustras, prin acte de violență, unei femei, în vârstă de 78 ani, o bijuterie de aur pe care aceasta o purta la gât.

În urma activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii brașoveni au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 37 ani, din municipiul București.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Alte articole:   Pachetul ”Sprijin pentru România”: Amânarea ratelor la bănci și 700 de lei pentru cei cu pensii mici 

Polițiștii Biroului de Investigașii Criminale Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit pentru tâlhărie, în vederea probării întregii activități infracționale.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.