blog-logo

Recensământ 2022. Perioada pentru autorecenzare va fi prelungită 

Recensământ 2022. Perioada pentru autorecenzare va fi prelungită 

Perioada de autorecenzare la Recensământ 2022 va fi prelungită. Termenul inițial pentru încheierea acestei etape era stabilit pentru dumincă, 15 mai. 

Perioada pentru autorecenzare va fi prelungită, după cum a anunțat, joi, președintele Institutului Național de Statistică (INS), Tudorel Andrei, la Europa FM

Potrivit președintelui INS, în ultima săptămână românii au manifestat un interes crescut pentru autorecenzare, iar numărul formularelor completate zilnic a crescut de patru ori. 

„Am avut peste 450.000 de chestionare finalizate în fiecare zi, în condițiile în care media în perioada trecută era cuprinsă între 110.000-125.000 de chestionare pe zi. Practic, de peste 4 ori a fost traficul mai mare decât în condiții obișnuite. Ținând seama de interesul foarte mare pe care l-am avut în această perioadă, am prelungit sau dorim să prelungim perioada de autorecenzare”, a declarat Tudorel Andrei, la Europa FM. 

Șeful INS a precizat că astăzi, 13 mai, se va anunță cu cât se se va prelungi această perioadă. 

Alte articole:   Campanie de sterilizare gratuită pentru câini și pisici la Săcele 

Până în prezent, 8 milioane de români au completat online formularele pentru Recensământul Populației și al Locuințelor. 

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.