blog-logo

Bursa Generală a Locurilor de Muncă de la Brașov – 620 de joburi. 34 pentru persoane cu studii superioare

Bursa Generală a Locurilor de Muncă de la Brașov – 620 de joburi. 34 pentru persoane cu studii superioare

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizeaza BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ vineri, 20 mai 2022. Evenimentul va avea loc la sediul Universitatii Spiru Haret din Brasov, Str. Turnului, Nr.7.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și ofertei locurilor de muncă, care vine în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă.

Obiectivul principal la Bursa Generală a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, de a-și alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau să se orienteze/reorienteze profesional.

Alte articole:   Virgil Popa: 5 blocuri din cartierul Electroprecizia și Biblioteca Municipală vor fi reabilitate energetic   

Pe aceasta cale informam agenţii economici despre faptul că participarea la acest eveniment  este  gratuită şi  reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subventiile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocupării forței de muncă.

Pana la aceasta data, reprezentantii Agenţiei au contactat peste 200 de agenţi economici din judeţul Braşov, 31 dintre aceştia confirmand participarea la bursa unde vor oferi peste 621 locuri de muncă, astfel: 34 locuri de munca pentru persoane cu studii superioare si 587 locuri pentru persoane cu studii medii. 

Bursa Generală a Locurilor de Muncă Brașov – Ce meserii se caută?

Meseriile în care au fost anunţate cele mai multe locuri de muncă vacante sunt, pentru studii superioare: inginer (diverse specializari); analist servicii clienti,  asistent manager, consilier juridic, economist, expert promovare, formator; laborant chimist, specialist resurse umane, iar pentru studii medii: agent vanzari, agent securitate; agent servicii client, ajutor bucatar,ajutor ospatar, ambalator manual, barman, bucatar, brutar, camerista; comisioner, conducator auto transport marfa, confectioner structuri metalice, confectioner circuite integrate; controlor calitate, dulgher, electrician, electrician auto, electrician de intretinere si reparatii; electromecanic, femeie de serviciu, frezor, fierar-betonist, frigotehnist, gestionar, guvernanata hotel; instalator apa, canal, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze,  lacatus mecanic, lucrator comercial; lucrator gestionar, macelar, masinist la masini de ambalat, manipulant marfuri, mecanic auto, mercantizor; menajera, montator subansamble, muncitor necalificat, operator introducere, valiadare si prelucrare date; operator la masini-unelte semiautomate si automate, operator la roboti industriali, ospatar, patiser; receptioner marfa, referent administrativ – limba germana, secretar economic – contabilitate primara; sef restaurant, sef schimb, sofer autobuz, sofer autocamion, stivuitorist, sudor, tehnician reparatii, tamplar, tinichigiu,  vopsitor industrial, zidar, etc.

Alte articole:   Evenimente pentru copii, la Dino Parc Râșnov

Formularul privind situația locurilor de muncă vacante, completat, se poate transmite la numărul de fax: 0268/412.552. Sau pe adresa de e-mail: ajofm.bv@anofm.gov.romaria.micu.bv@anofm.gov.ro cu mențiunea „pentru bursa generală a locurilor de muncă”.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.