blog-logo

Bătrână căutată de polițiștii brașoveni

Bătrână căutată de polițiștii brașoveni

Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 12.30, mama sa, în vârstă de 89 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său situat în municipiul Brașov și nu a revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate aproximativ 40 – 45 kg, păr scurt, grizonant, ochi căprui, constituție astenică.

La momentul plecării femeia era îmbrăcată cu sacou, bluză, fustă și încălțăminte, toate de culoare neagră. Iar pe cap purta o căciulă sub formă de împletită de culoare gri. Aceasta avea asupra sa o geantă de damă de culoare maro închis. În care se află un brelog, pe care sunt scrise două numere de telefon ale aparținătorilor.

Alte articole:   Peste 160 de șoferi au rămas fără permise de conducere, în Brașov

Nu are asupra sa documente de identitate sau telefon mobil, posibil să dețină o sumă mică de bani.
Femeia poartă mască de protecție medicală.

​Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE

În cadrul activităților de căutare desfășurate de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Gruparea Mobilă de Jandarmi Burebista, împreună cu membrii familiei, în dimineața zilei de 14.05.2022, persoana în cauză a fost identificată în proximitatea Gării Brașov.

Alte articole:   Peste 160 de șoferi au rămas fără permise de conducere, în Brașov

Din primele verificări, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.