blog-logo

Șoferi băuți la volan, în municipiul Brașov

Șoferi băuți la volan, în municipiul Brașov

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 11 mai 2022, în jurul orei 09,20, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 71 ani, care conducea un autovehicul pe strada Poienelor din municipiul Brașov.

 Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,69 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Alte articole:   WhatsApp a introdus o nouă funcție, extrem de utilă. Ce este modul Companion

 În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

La data de 11 mai 2022, în jurul orei 21.05, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 29 ani, din județul Vâlcea, care conducea un autovehicul pe strada Hărmanului din municipiul Brașov.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,10 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Alte articole:   Instabilitate atmosferică accentuată în mai multe regiuni, până duminică dimineaţă. Pentru mai multe judeţe a fost emis cod portocaliu

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate