blog-logo

Liberalii vor comisie de analiză și verificare a managementului CSM Corona Brașov

Liberalii vor comisie de analiză și verificare a managementului CSM Corona Brașov

Viceprimarul Sebastian Rusu (PNL) a anunțat că grupul de consilieri liberali va solicita înființarea unei comisii de analiză și verificare a managementului CSM Corona Brașov.

Prin H.C.L. nr. 235/29.03.2019 a fost înfiinţată structura sportivă Clubul Sportiv Municipal Corona Braşov. Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea Consiliului Local al Municipiului Braşov. Hotărârea a fost modificată, completată și republicată conform H.C.L. nr. 445/31.07.2019.

De asemenea, prin H.C.L. nr. 243/17.04.2019, a fost aprobat Regulamentul de Organizare și Funcționare al Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov, modificat și completat prin H.C.L. nr. 366/31.072020, care este valabil și în prezent.

Clubul Sportiv Municipal Corona Braşov funcționează ca instituţie publică de interes local cu personalitate juridică, sub forma unui club polisportiv municipal, în subordinea Consiliului Local al Municipiului Braşov. Activitatea acestuia este finanţată din alocaţii/subvenţii de la bugetul local.

Alte articole:   Evenimente pentru copii, la Dino Parc Râșnov

Conducerea Primăriei închide ochii la neregulile de la CSM Brașov

Rusu spune că vina pentru neregulile de la club o poartă și primarul Allen Coliban. Acesta este cel care l-a adus pe noul director de la CSM Brașov. Și care refuză să ia măsuri pentru a se intra în normalitate.

„De la ocuparea postului vacant de director general și până în prezent se constată că managementul Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov, sub conducerea directorului actual, a făcut obiectul mai multor interpelări în ședințele Consiliului Local al Municipiului Brașov și a articolelor din spațiul public. Vorbim despre nereguli manifestate în administrarea instituției, acte de indisciplină finaciară; comportament neregulamentar, lipsă nemotivată de la serviciu; neglijență în rezolvarea atribuțiunilor de serviciu; comportament aberant ale directorului, care afectează buna desfășurare a activității și imaginea a Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov”, a declarat viceprimarul Rusu.

Sursa citată spune că, având în vedere că nu s-a făcut niciun demers din partea conducerii Primrăiei, privind verificarea activității Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov, în scopul înlăturării deficiențelor semnalate, iar această instituție publică își desfășoară activitatea sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Brașov, se impune constituirea unei Comisii speciale de analiză și verificare a managementului instituției și supunerea  rezultatului verificărilor spre analiza și aprobarea Consiliului Local.

Alte articole:   OMS: Nu este nevoie urgentă de vaccinare în masă contra variolei maimuței

În acest sens, grupul de consilieri locali PNL Brașov va solicita constituirea unei Comisii speciale de analiză și verificare a managementului Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov, pentru perioada 06.11.2021 – 27.04.2022. 

„Perioada  de desfășurare a activității Comisiei se propune a fi pentru 20 de zile calendaristice. Începe cu data intrării în vigoare hotărârii ce se va adopta. Va urmări realizarea obiectivelor cuprinse în Raportul de specialitate”, a mai menționat Sebastian Rusu.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.