blog-logo

Dragoș Dumitru a fost exclus din Pro România. Pierde și postul de consilier județean

Dragoș Dumitru a fost exclus din Pro România. Pierde și postul de consilier județean

Consilierul județean Dragoș Dumitru a fost exclus din Partidul Pro România. În ședința Delegației județene permanente a filialei Brașov, decizia a fost luată cu 94% „voturi pentru”. El deținea și funcția de președinte al organizației de tineret a partidului.

Implicit, lui Dragoș Dumitru i se ridică sprijinul pentru ocuparea funcției de consilier județean. Acesta a ajuns în funcție după ce liderul filialei, fostul prefect Mihai Mohaci, a renunțat la funcție. El candida la Parlament.

Intersant este faptul că, la momentul în care a candidat, Dumitru pretindea că este asociat unic și administrator la o firmă. Ceea ce nu e rău, ba dimpotrivă. Numai că firma nu prea există la Registrul Comerțului. De fapt, el nici măcar nu a mai amintit de aceasta în 2020 și în 2021, în declarațiile de interese de la Consiliul Județean.

Alte articole:   Eveniment, miercuri, la Casa Mureşenilor

Dragoș Dumitru este întreținut de soție. În 2020 nu a produs niciun ban. În 2021 a încasat 2.190 de lei, indemnizația de consilier județean. Conform declarațiilor de avere.

Locul acestuia ar putea fi ocupat de zărneșteanul Ovidiu Lupu. El este următorul pe lista de supleanți la Consiliul Județean din partea Pro România. Însă mai are de așteptat. Procedura de retragere a sprijinului politic este una birocratică la Pro România.

Foto: Dragoș Dumitru alături de Victor Ponta, la Biserica Neagră. Sursa: Facebook

Distribuie dacă îți place!
 1. Daniela Ungureanu 17 mai 2022, 1:31 AM

  :)))))))

  Reply
 2. Neculai Ghindeal 18 mai 2022, 2:05 AM

  Când am văzut poza, prima chestie pe care mi-am zis-o a fost: „ia uite ce s-a îngrășat și Zelenskyy ăsta!” Abia pe urmă l-am văzut pe ponta (scris diadins cu literă mică pentru că-i un plagiat și-n bolovan) și mi-am dat seama că gagiul nu-i tipul care să-și riște pielea într-o zonă de război. Mai țineți minte cum stătea el în barcă la inundații și niște indivizi cu cizme erau în picioare în apă și împingeau barca? Când i s-a adresat unei cucoane de partid și de stat cu „FĂ”?
  
  Ei? Ăla-i ponta al nostru și n-are el ce căuta în război. Pe urmă abia am recunoscut colțul Bisericii Negre și mi-am dat seama că m-am înșelat. În privința lui Zelenskyy!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate