blog-logo

Sebastian Racz, de la FC Brașov, debut entuziasmant la echipa națională! (VIDEO)

Sebastian Racz, de la FC Brașov, debut entuziasmant la echipa națională! (VIDEO)

Juniorul de la FC Braşov a reuşit să marcheze chiar la primul meci în care a îmbrăcat tricolul naţionalei. Sebastian Racz a reuşit să înscrie la doar câteva minute după ce a intrat pe teren. Contra naționalei Qatarului, la Turneul celor 6 Națiuni sub 16 ani.

Mai mult, în cele 30 de minute, cât a jucat, a reuşit să obţină si o lovitură de la 11 metri, după ce a fost faultat în careu. Sebastian a purtat tricoul cu numărul 19 şi a intrat în minutul 60 al partidei contra naţionalei Qatarului. În minutul 64 a obţinut un penalty, iar în minutul 69 a reuşit să înscrie ultimul gol al meciului. Sebastian a recuperat o minge la 30 de metri de poarta adversă, a rămas singur cu portarul şi a şutat printre picioarele lui. Meciul s-a terminat 9-1 pentru naţionala României.

Alte articole:   Sebastian Șerban, „ursul” care visează să devină doctor

Am avut emoții foarte mari. A fost un sentiment pe care nu l-am mai trăit niciodată. Mă bucur enorm că am reușit să îmi ajut echipa și că am reușit să marchez primul meu gol chiar la debut și să scot și un penalty. Îi mulțumesc domnului profesor Ionuț Mitroi pentru că m-a ajutat foarte mult și m-a susținut. Datorită lui am aceste rezultate.”, a spus Sebastian Racz.

Meciul contra Qatarului face parte din Turneul celor 6 Naţiuni organizat în România.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.