blog-logo

Două concursuri de scrabble, în această săptămână, în Poiana Brașov 

Două concursuri de scrabble, în această săptămână, în Poiana Brașov 

Cei mai buni jucători de scrabble, legitimați la cluburi din țară, se reunesc în Poiana Brașov, în perioada 11-15 mai pentru două concursuri naționale. 

Federația Română de Scrabble (FRSc), în colaborare cu C.S. Atlantis Brașov, organizează, în perioada 11 – 15 mai 2022, Campionatul Național de Scrabble Perechi și Campionatul Național Individual de Scrabble (CNIS) 2022, etapa I.  

Concursurile se vor desfășura la Complex hotelier Monterai, str. Poiana Soarelui nr. 2 din Poiana Brașov.  

La concurs participă jucători legitimaţi la cluburile de scrabble afiliate la FRSc. Sunt așteptați cei mai buni competitori din toată țara, mai ales că și întrecerile de profil au lipsit în ultima perioadă din cauza pandemiei.  

Alte articole:   APIA efectuează, prin Centrele Judeţene, plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor

Programul competițiilor de scrabble din Poiana Brașov

Campionatul Național de Scrabble Perechi programează miercuri, 11 mai 2022, ora 11.30, partidele de libere, duplicatul clasic și compunerea. Joi, 12 mai 2022, de la ora 9.30, duplicatul completiv, din nou compunere, libere și anticipație.  

Vineri, 13 mai 2022, la ora 10.00, debutează etapa I a Campionatului Național Individual de Scrabble cu meciurile de libere. Sâmbătă, 14 mai 2022, au loc duplicatul clasic, prima probă de compunere și anticipația. Duminică, 15 mai 2022, cea de-a doua compunere și duplicatul completiv.  

Info: Dan Laurențiu Sandu – președinte FRSc, tel. 0722.307.771.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Orașele din România cu cele mai scumpe chirii. Ce prețuri sunt în Brașov?

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.