blog-logo

Cum va fi vremea, la Brașov, până pe 18 mai? Scăpăm de ploi?

Cum va fi vremea, la Brașov, până pe 18 mai? Scăpăm de ploi?

Luna mai este una dintre cele mai instabile ale anului, din punct de vedere meteorologic. Este caracterizată, în general, prin ploi, vânt, vreme rece, dar și perioade cu temperaturi care depășesc 25 de grade celsius.

Cum va fi vremea până pe 18 mai în județul Brașov ne spune Cristina Blaga. Meteorolog previzionist la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu:

Din data de 11 mai, vremea se va încălzi, cerul va fi variabil, cu unele înorări temporare după-amiaza. Atunci, pe arii restrânse, mai ales în zonele montane, se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 22 de grade celsius, iar cele minime între 4 și 6 grade.

Zilele următoare vom avea parte de mult soare, iar spre finalul săptămânii vom scăpa de instabilitatea atmosferică. Din nou, Cristina Blaga:

Alte articole:   Se prelungeşte codul galben de vreme nefavorabilă!

Vremea va continua să se încălzească, devenind mai caldă decât normal termic al acestei perioade. Astfel că în zilele de 12 și 13 mai temperatura aerului va ajunge la amiază între 24 și 28 de grade celsius. Iar în timpul nopților, temperaturile se vor situa între 6 și 9 grade. În intervalul 14-18 mai, temperaturile vor fi apropiate de normalul termic al perioadei, iar probabilitatea de averse de ploaie va fi redusă.

Meteorologii ne avertizează că până pe 12 mai vom avea parte de vreme schimbătoare, cu vânt, ploi și chiar grindină.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Se prelungeşte codul galben de vreme nefavorabilă!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.