blog-logo

Parada Junilor modifică traseele și orarele unor mijloace de transport în comun ale RAT Brașov

Parada Junilor modifică traseele și orarele unor mijloace de transport în comun ale RAT Brașov

Duminică, 1 mai, se vor produce unele modificări în orarele și traseele de circulație ale mai multor linii, schimbările fiind determinate de desfășurarea Paradei Junilor. Astfel:

      – autobuzele de pe linia 50, pe sensul de deplasare spre Pietrele lui Solomon, vor întoarce în capătul de linie Pe Tocile;

      – de la orele 09.30 și până la orele 10.30, autobuzele de pe liniile 50, 51 și 52, pe sensul de deplasare spre Tocile, vor întoarce la Poarta Schei;

      – începând cu orele 10.30, circulația autobuzelor pe linia 50 este suspendată până la reluarea circulației rutiere în zona Pe Tocile;

Alte articole:   Trafic restricționat în cartierul Coresi

      – între orele 10.30 și, aproximativ, 13.00, circulația autobuzelor de pe liniile 1, 2, 2B, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36, 41, 51 și 52 se va face, pe sensul de deplasare spre Livada Poștei, cu întoarcere pe strada Vlad Țepeș. RATBV S.A. va înființa o stație temporară pentru aceste linii în capătul străzii Vlad Țepeș, care să înlocuiască stația Teatrul Dramatic.

     – între orele 10.30 și 13.00, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare Stadion Municipal – Roman, vor circula pe ruta Stadion Municipal – Stadion Tineretului – Bulevardul Griviței – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obișnuit.

Alte articole:   Trafic restricționat în cartierul Coresi

     Alte modificări ale traseelor pot interveni pentru scurt timp în urma măsurilor operative luate de Poliția Rutieră. RATBV S.A. va lua toate măsurile, ca după ora 13.00, să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulația după orarele și traseele obișnuite unei zile de duminică.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate