blog-logo

Modificări de trasee ale RATBV în municipiul reședință și zona metropolitană

Modificări de trasee ale RATBV în municipiul reședință și zona metropolitană

RATBV S.A. implementează de săptămâna viitoare o serie de măsuri pentru trei linii de transport public de călători din municipiul Brașov. Dar și pentru una dintre liniile din Zona Metropolitană, în scopul deservirii mai eficiente a unor zone importante din oraș.

Astfel, RATBV va suplimenta capacitatea pe traseele liniilor 2B și 29, la orele de vârf din zilele lucrătoare (luni – vineri). Traseele liniilor 29 și 40 se modifică, pentru a asigura cât mai bine nevoile locuitorilor din municipiul Brașov.

De luni, 2 mai 2022, traseul Liniei 29 (Bartolomeu Nord – Independenței – Gara Brașov) se va prelungi până pe Str. Fundăturii din Stupini, iar 5 curse/zi (zile lucrătoare) vor fi executate până la Parcul Industrial Ghimbav. Menționăm că la cele 5 curse autobuzele nu vor mai intra pe Str. Fundăturii, dar vor opri în stația situată la intersecția dintre Str. Fundăturii și Str. Albinelor.

Alte articole:   Tichete sociale de 500 de lei pentru elevi. Cererile se depun în prima zi de şcoală

De asemenea, traseul Liniei 40 (Gara Brașov – Stupini) se prelungește de la Stupini Izvorului la stația Lujerului. Această măsură presupune unele modificări asupra orelor de sosire în stații ale autobuzelor Liniei 40.

Noile grafice de circulație vor fi afișate la sfârșitul acestei săptămâni în stații. Și pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”, iar pentru evitarea oricărei confuzii afișele vor purta mențiunea ”Valabil din 02.05.2022”.

De asemenea, începând de duminică, 1 mai 2022, toate cursele planificate pentru deservirea comunei Hărman vor fi efectuate până la capătul de traseu din Podu Oltului (Linia 511). Până la noi dezvoltări ale transportului public în cadrul Comunei Hărman, stația Troiță Avram Iancu situată pe Str. Avram Iancu  nu va mai fi deservită.

Alte articole:   Adormirea Maicii Domnului. Tradiții și obiceiuri în această zi de sărbătoare

Ca și în cazul precedent, noile grafice de circulație vor fi postate la sfârșitul acestei săptămâni pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”, iar afișele vor purta mențiunea ”Valabil din 01.05.2022”.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.