blog-logo

Ludovic Orban vrea să-i ia locul lui Iohannis la Cotroceni

Ludovic Orban vrea să-i ia locul lui Iohannis la Cotroceni

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, brașoveanul Ludovic Orban, a declarat vineri că intenţionează să candideze la Preşedinţia României. De asemenea, Orban a spus că preşedintele Klaus Iohannis i-a produs cea mai mare dezamăgire dintre toţi cei alături de care a făcut politică.

„Dacă mă uit pe scena politică românească, îmi dau seama că e o afirmaţie de bun simţ. Exprimarea unei intenţii de a candida la Preşedinţia României. Plus că, vă mai spun încă o dată, după ce te-ai fript cu ciorba, sufli şi în iaurt. Foarte greu aş mai putea să iau decizia să mai sprijin pe altcineva”, a spus Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Ludovic Orban s-a declarat dezamăgit de preşedintele Klaus Iohannis

„Este cea mai mare dezamăgire care mi-a provocat-o vreodată un om alături de care am făcut politică. Este dezamăgirea provocată de Klaus Werner Iohannis. Niciodată nu mi-aş fi imaginat că, sub masca de neamţ pe care şi-a pus-o, sub masca euro-atlantistă pe care şi-a pus-o, se poate ascunde un caracter atât de josnic. O lipsă de onestitate şi de empatie faţă de români. Atâta cinism şi lipsă de sensibilitate faţă de România, rareori mi-a fost dat să văd. (…) Eu mă consider responsabil pentru că am susţinut un astfel de politician”, a declarat Orban.

Alte articole:   MedFest - Festival medieval, în Cetatea Făgăraș

Ludovic Orban şi alţi parlamentari din Forţa Dreptei au luat parte vineri, la Sibiu, la lansarea grupului de iniţiativă teritorială a partidului. Deputatul Constantin Şovăială este coordonatorul grupului de la Sibiu, din care mai fac parte alţi 13 membri, majoritatea foşti liberali.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.