blog-logo

Delia vine cu un super concert, pe 1 mai, la Coresi!

Delia vine cu un super concert,  pe 1 mai, la Coresi!

Noi, comunitatea Coresi, știm că nimic nu este mai frumos decât să împărțim bucuria cu cei de lângă noi, de aceea te invităm la un super weekend de distracție!

Ultima zi din aprilie deschide seria concursurilor de dans din 2022 de la Coresi. Sâmbătă, 30 Aprilie 2022, Anturaj Dance Center organizează, cu sprijinul Coresi, Street Dance Show. Pasionații de hip hop și street dance se pot înscrie la competițiile organizate pe scena din Piața cu Copaci. Concursul de dans începe la ora 15:00 cu calificările pentru  Open Styles Kids și Hip Hop mixt. Peste 40 de tineri din Brașov, Ploiești, București și Galați s-au înscris în competiție.

Alte articole:   Dan Alexa, înainte de meciul cu CSM Slatina: „Jucătorii care au evoluat mai puţin trebuie să aibă determinare şi dorinţă”

Duminică, pe 1 mai, după ce ne vom fi bucurat de tradiționalul spectacol al Junilor în centrul Brașovului și ne-am reîncărcat cu energie pozitivă în aer liber, ne vedem la Retro Hit’s Party, un concert unic și fermecător, în parcarea Coresi Shopping Resort!

Delia va participa la Retro Hits Party, în parcarea Coresi, de la ora 17.00 și va interpreta cele mai cunoscute hituri ale sale. Inovatoare, cameleonică, mereu cu un pas înaintea tendințelor, Delia a avut una dintre cele mai incredibile evoluții de pe scena muzicală românească. Începând cu ora 15.00 îți promitem un maraton de premii și distracție cu super DJ care vor întreține atmosfera cu muzică retro cool! Retro Hits Party este un eveniment susținut de Radio Coresi și Radio Coresi 80.

Alte articole:   Ciucă, mesaj de Ziua Internaţională a Vârstnicilor: Vrem să găsim acele soluţii prin care să readucem echilibrul necesar în sistemul de pensii

Participarea la toate evenimentele noastre este liberă!

Prgramul detaliat al evenimentelor Coresi aici:

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.