blog-logo

FOTO Doi ursuleţi, rămaşi orfani după ce mama lor a fost împuşcată, au ajuns la sanctuarul AMP Libearty

FOTO Doi ursuleţi, rămaşi orfani după ce mama lor a fost împuşcată, au ajuns la sanctuarul AMP Libearty

Doi ursuleți, rămași orfani în Vatra Dornei, după ce mama lor a fost împușcată, au ajuns în grija echipei sanctuarului AMP Libearty.

Două fetițe de un an, speriate și hăituite, au fost tranchilizate în noaptea de Înviere. Acum sunt în siguranță la Sanctuarul AMP Libearty.

Ursuleții sunt acum în siguranță la sanctuarul AMP Libearty. Departe de gloanțe, dar cu trauma de a-și fi văzut mama omorâtă sub ochii lor.  

Ursoaica și cei trei pui de un an fuseseră relocați din zona Predeal în urmă cu 3 săptămâni.

Au intrat în două gospodării din localitatea Vatra Dornei, în datele de 17 și 18 aprilie. De unde au plecat fără să fie alungați. Apoi, în data de 19 aprilie mama a fost împușcată la câțiva metri de pădurea care îi era acum casă.

Martorii spun că echipa de intervenție a avut un singur glonț care doar a rănit-o grav. Ursoaica a fost lăsată să agonizeze minute în șir pe un teren privat, cu puii lângă ea. Până au mai fost aduse gloanțe care să o omoare, după care și-au făcut poze cu “trofeul”.

Cei trei pui au fost alungați în pădure unde șansele lor de supraviețuire erau minime. Din păcate, doar doi dintre pui au mai apărut în zonă.   

Alte articole:   Evenimente pentru copii, la Dino Parc Râșnov

AMP Libearty, Casa lui Patrocle și Ursulețul Cârcotaș, împreună cu localnicii din Vatra Dornei au colaborat pentru salvarea acestor suflete. Le mulțumim că și-au sacrificat sărbătorile pentru a le vedea în siguranță„, au transmis reprezentanţii Asociaţiei „Milioane de prieteni”.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.