blog-logo

Două cutremure înregistrate în judeţul Buzău, în această dimineață 

Două cutremure înregistrate în judeţul Buzău, în această dimineață 

Două cutremure cu magnitudinea de peste 3 grade pe scara Richter au avut loc luni dimineața în Buzău. Acestea s-au produs la interval de o oră și jumătate. 

Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a anunțat că în dimineața de 25 aprilie s-au înregistrat două cutremure. Acestea au avut loc în zona seismică Vrancea, în apropiere de Buzău. 

Primul a avut loc la ora 04:21:21 (ora locală a României). S-a produs în Zona seismică Vrancea, Buzău un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.0, la adâncimea de 22km. 

Cutremurul s-a produs în apropiere la 80km de Brăila, 83km de Galați, 92km NE de Ploiești, 110km E de Brașov

Alte articole:   ANAT: Dacă voucherele de vacanță vor exista și în mediul privat se va atinge obiectivul de 10% din PIB din turism

Cel de-al doilea, la ora 05:56:44 (ora locală a României) s-a produs tot în Zona seismică Vrancea, Buzău. Un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.6, la adâncimea de 128km. 

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 55km E de Brașov, 61km N de Ploiești, 116km N de București, 130km NE de Pitești, 131km S de Bacău, 135km V de Brăila, 138km V de Galați, 169km E de Sibiu, 181km N de Ruse, 214km SV de Iași. 

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.