blog-logo

Prețuri de la 800 de lei în Delta Dunării, până la peste 1.200 pe Valea Prahovei, de Paște

Prețuri de la 800 de lei în Delta Dunării, până la peste 1.200 pe Valea Prahovei, de Paște

Cele mai căutate zone turistice din România pentru petrecerea sărbătorilor Pascale rămân zonele montane precum Valea Prahovei. Dar și zonele recunoscute pentru tradițiile speciale de Paște, precum Bucovina și Maramureș.

„Ne întoarcem, treptat, la ritmul obișnuit în turism. Semnalele pe care le primim din partea clienților noștri ne fac să privim cu optimism către viitor. În prezent, industria hotelieră și turiștii din România așteaptă voucherele de vacanță, care vor fi distribuite în perioada imediat următoare. Emiterea lor va marca un pas important pentru turismul intern. Un stimulent financiar care îi va ajuta pe români să se bucure de vacanțe accesibile în țară. Așa că ne pregătim de pe acum cu oferte atractive la cazări și servicii din toată România‟, spune Timea Imecs-Ambrus, director de dezvoltare Travelminit.

Alte articole:   Dan Alexa: „Ne dorim mult să batem şi Steaua şi Dinamo în 7 zile”

Hotelurile și pensiunile raportează deja un grad de ocupare ridicat în acest weekend. Dar spun că turiștii români care nu și-au făcut planuri încă mai pot găși camere libere disponibile pentru acest weekend.

Așa cum era de așteptat, în perioada Paștelui, cele mai căutate destinații rămân stațiunile montane și marile orașe (alese de 50% dintre turiștii care au făcut rezervări).

Românii au plătit pentru mini-vacanța de Paște din acest an prețuri cuprinse între 800 și 1.200 lei/persoană pentru 4 nopți de cazare în perioda 22 – 26 aprilie 2022, cu o masă tradițională de Paște inclusă. Cele mai ieftine pachete au fost disponibile în Delta Dunării. Aici sezonul turistic abia începe. Românii au plătit începând de la 800 lei/persoană pentru sejurul de Paște. În Bucovina și în Defileul Dunării prețurile încep de la 900 lei/persoană.

Alte articole:   Schiorii care ajung în Sinaia vor avea skipass unic la transportul pe cablu, din acest sezon

Pentru o mini-vacanță de Paște în zona secuimii, în Harghita și Covasna, turiștii au plătit prețuri de la 1.000 lei/persoană.

Cea mai scumpă zonă pentru petrecerea sărbătorilor pascale rămâne Valea Prahovei. Românii au plătit în medie aproximativ 1.200 lei/sejur. Pachetul include 4 nopți de cazare, mic dejun și o masă tradițională de Paște.

Sursa: g4media.ro

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.