blog-logo

Irina Rimes, concert la Brașov

Irina Rimes, concert la Brașov

Concertul are loc în data de în 29 aprilie 2022. Open doors: 20.00. Irina Rimes: 22.00 – 23.30. Accesul este permis celor cu vârsta de peste 14 ani. Sunt disponibile doar 800 de bilete. Primele 2 parguri au fost deja vândute.

Cu o apariție unică, fermecătoare și plină de sensibilitate, Irina Rimes vine să susțină un show la Kruhnen Musik Halle.

Pentru acest concert, biletele se pot achiziționa în format electronic de AICI.

Irina și-a început cariera în România cu single-ul “Visele”, single ce a dominat topurile din țară timp de mai multe luni. Irina Rimes este singurul artist român care a lansat un proiect special și unic: prima triologie muzicală. “Iubiri secrete”, scrisă cu dedicație și inspirată din experiențele personale ale artistei, formată din “Iubirea noastră mută”, “Da’ ce tu” și “Haina ta”.

Alte articole:   Acrobați de ocazie, amendați de Poliția Locală

Un artist versatil, Irina Rimes este susținută de un public larg de toate vârstele. La un an de la debut, artista a lansat primul album solo, “ Despre el”. S-a dovedit a fi unul dintre cele mai autentice proiecte din industria muzicală din România. Turneul de lansare al albumului  a umplut sălile de spectacole din România, dovedind faptul că artista este iubită și apreciată de un public larg.

Cele mai ascultate piese de pe album sunt “Ce s-a întâmplat cu noi?”, cu peste 49 de milioane de vizualizări pe Youtube și “Bolnavi amândoi”, cu peste 39 milioane de vizualizări pe Youtube.

În 2018 artista și-a lansat cel de-al doilea album, “Cosmos”.  Cu un show autentic și diferit, Irina a reușit să aducă emoție în sufletele ascultătorilor. A urmat un turneu sold-out în țară. La scurt timp după anunțarea biletelor sold-out, la cererea publicului, Irina a dublat concertele.

Alte articole:   Campanie de sterilizare gratuită pentru câini și pisici la Săcele 

Rezervări concert Irina Rimes Brașov

Biletele pe care le-ați achiziționat pentru evenimentul care ar fi urmat să aibă loc în anul 2021 sunt valabile pentru noua dată.

Rezervările de mese în avans se fac la Club Rockstadt cu cel mult 1 zi înaintea evenimentului. Costul unei rezervări în avans este de 50 lei/persoană (suma pentru care se primește consumație la bar) și emiterea unui card pentru care se plătește o garanție de 10 lei/card.

Garanția percepută pentru card se poate rambursa dacă se restituie cardul. Se pot face rezervări în avans daca toate persoanele pentru care se face rezervarea au bilete cumparate la eveniment.

Alte articole:   Turneu caritabil de fotbal în sală, de 1 Iunie

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.