blog-logo

VIDEO Femeie înjunghiată de soț la intrarea în Grădinița 24 este în stare foarte gravă

VIDEO Femeie înjunghiată de soț la intrarea în Grădinița 24 este în stare foarte gravă

Luni, 18 aprilie 2022, în jurul orei 8.40, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Brașov, a avut loc o agresiune fizică între soți.

Potrivit infomrațiilor pe care le deținem, cei doi soți erau în divorț. Femeia a fost atacată după ce și-a lăsat fetița la grădiniță.

„Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 26 de ani, cu un obiect ascuțit, tăietor. Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată la scurt timp de către polițiștii, aceasta prezentând leziuni pe care și le-ar fi provocat ulterior. În cauză, se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina Maria Ivan.

Alte articole:   Lucrările de construcţii au crescut de aproape trei ori, în Brașov, în primele luni ale anului

UPDATE

Femeia a fost înjunghiată în zona gâtului chiar la intrarea în grădinița 24! Educatoarele au sărit în ajutorul ei, încercând să oprească sângerarea.

Alina a fost dusă imediat la spital, unde a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o şi au dus-o în sala de operaţie. Este în continuare în stare foarte gravă. La spital a ajuns şi bărbatul care a încercat să se sinucidă

„O pacientă cu o plagă înjunghiată, la nivelul gâtului, în şoc hemoragic, în stare foarte gravă. Din fericire s-a ajuns repede la spital. La spital, pacienta a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi acum se află în sala de operaţie. A fost preluat şi agresorul care s-a automutilat cu o plagă superficială la nivelul gâtului, care nu-i punea viaţa în pericol”, a declarat pentru Observator dr. Steluța Coțiu, director medical Ambulanța Brașov.

Alte articole:   15 șoferi drogați la volan, prinși de polițiști, în Poiana Brașov, în perioada 1-4 iulie
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov