blog-logo

Ministrul Transporturilor spune că Brașovul poate prelua administrarea Gării CFR

Ministrul Transporturilor spune că Brașovul poate prelua administrarea Gării CFR

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a anunţat, vineri, că Ministerul Transporturilor lucrează la cadrul legal pentru transferul gărilor de la CFR în administrarea autorităţilor locale, care doresc să le preia şi să le modernizeze.

Multe gări din România arată ca după război! La Ministerul Transporturilor lucrăm la cadrul legal pentru transferul gărilor de la CFR în administrarea autorităţilor locale, care doresc să le preia şi să le modernizeze”, spune Grindeanu. Ministrul Transporturilor afirmă că o altă mare problemă este cea a terenurilor aflate în administrarea CFR. „Acele terenuri adiacente liniilor de cale ferată care încurcă proiectele locale. Toate aceste situaţii vor fi reglementate!”, mai spune Sorin Grindeanu. 

Alte articole:   Adormirea Maicii Domnului. Tradiții și obiceiuri în această zi de sărbătoare

Reamintim că, la Brașov, fostul primar George Scripcaru a făcut nenumărate demersuri pentru ca Gara Brașov să fie administrată de municipalitate, dar s-a lovit constant de refuzul miniștrilor, indiferent de cine era la putere. Chiar și europarlmentarul Siegfried Mureşan s-a alăturat campaniei brașovenilor „Vrem o Gară ca afară!”

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.