blog-logo

Trei hoți din Sibiu, prinși de polițiști după ce au dat două lovituri în zona Făgărașului

Trei hoți din Sibiu, prinși de polițiști după ce au dat două lovituri în zona Făgărașului

Polițiști din Făgăraș – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și complicitate la furt calificat.

„Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 6/7.03.2022, în jurul orei 3.40, persoane de sex masculin, ar fi pătruns prin forțarea ușii de acces, într-o societate comercială situată în municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu intenția de a sustrage bunuri. În urma activităților investigativ-operative efectuate în cauză, cadrele de poliție au identificat pesoanele bănuite de săvârșirea faptei ca fiind doi bărbați, cu vârste de 26, respectiv 36 ani, ambii din județul Sibiu”, se arată într-un comunicat de presă.

Alte articole:   Ninsorile și viscolul paralizează traficul în România: 9 drumuri naționale ÎNCHISE

În continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 26 ani, împreună cu un alt bărbat, în vârstă de 44 ani, ar fi sustras cantitatea de aproximativ 250 kg de pește, specia caras și crap, dintr-un lac ce aparține unei ferme piscicole situat în extravilanul localității Mândra, creând un prejudiciu de aproximativ 5.000 lei.

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii brașoveni, în colaborare cu polițiștii sibieni, au pus în aplicare 3 mandate de aducere emise pe numele suspecților, aceștia fiind conduși la sediul Poliției Municipiului Făgăraș în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, ulterior, instanța de judecată dispunând față de aceștia măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Alte articole:   Răspunsul unui sistem de Inteligență Artificială la întrebarea dacă, geo-strategic, se justifică un Aeroport la Brașov

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Activitățile desfășurate au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.