blog-logo

Ministrul de Finanţe: Exclus să creştem taxe şi impozite în acest an 

Ministrul de Finanţe: Exclus să creştem taxe şi impozite în acest an 

Ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, a declarat, luni, că este „exclus” ca taxele şi impozitele să fie majorate în acest an, chiar dacă suntem într-o „situație complicată”. 

Adrian Câciu a anunţat că în acest an nu vor creşte taxele şi impozitele şi, chiar dacă situaţia economico-socială este dificilă, Guvernul ”nu va lăsa pe nimeni în urmă”. 

“Exclus să creştem taxe şi impozite în acest an. Suntem într-o situaţie complicată”, a afirmat, luni, ministrul Finanţelor, potrivit News.ro. 

El a spus că este nevoie de solidaritate și a precizat că ”trebuie să fim uniţi pentru a trece cu mai multă înţelegere peste aceste activităţi”.  

“Nu e doar la noi, e în toată Europa, trebuie să fim uniţi şi solidari, dacă ne întrebăm ce facem peste 10 ani, e prematur. Trebuie să ne ajutăm împreună să trecem cu mai multă înţelegere peste acest moment. Guvernul nu va lăsa pe nimeni în urmă”, a explicat Adrian Câciu, luni seară, la conferinţa comună cu liderii coaliţiei în care a fost anunţat pachetul de măsuri „Sprijin pentru România”.

El a mai completat că, atunci când o persoană este bolnavă, i se aplică măsuri de urgenţă, dar şi măsuri pe termen mediu şi lung, precizând că orice criză economică dezvăluiie vulnerabilităţi structurale. 

Alte articole:   Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată în județul Brașov, până la sfârşitul săptămânii 

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.