blog-logo

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria

Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria

Elena Udrea a fost reținută în Bulgaria în după-amiaza zilei de luni, 7 aprilie. Din primele informații, fosta ministră a Turismului a fost prinsă în Bulgaria, la Kulata, aproape de granița cu Grecia.

”În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei”, a anunțat Poliția Română.

Elena Udrea a părăsit teritoriul României astăzi, la ora 11.00, înainte de a fi condmnată în dosarul ”Gala Bute”. Udrea a fost dată oficial în urmărire joi după-amiază, după ce nu a fost găsită nici la adresa din buletin, nici la cea din Corbeanca unde locuia împreună cu familia, pentru a fi încarcerată după ce condamnarea la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute a rămas definitivă.

Alte articole:   O nouă creșă se va construi în municipiul Făgăraș

Ulterior, Poliţia de Frontieră a anunţat că Udrea a ieşit din ţară joi dimineaţă, nefiind decisă în cazul ei nicio măsură preventivă. (ziare.com)

Distribuie dacă îți place!
  1. Neculai Ghindeal 7 aprilie 2022, 8:23 PM

    Ce bătaie de joc cu legile din România! Toți bandiții spală putina taman când ar trebui să intre la pârnaie, pentru că și-au făcut legile dinadins ca să le permită lucrul ăsta.

    Dar se pare că ulciorul nu merge de prea multe ori la apă. Tanti Nuți, spaima constituții, a crezut că-i mai merge mișcarea pe care a făcut-o cu Bica acu’ câțiva ani. Numai că milițienii s-au cam prins (deși prea târziu, că erau cât p-aci s-o scape).

    La bulău cu păsărica asta care-a ciordit ca-n codru!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.