blog-logo

Accident de muncă, în Ghimbav. Un bărbat a fost rănit

Accident de muncă, în Ghimbav. Un bărbat a fost rănit

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 05 aprilie 2022, în jurul orei 17.55, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident de muncă la nivelul unei societăți comerciale din orașul Ghimbav, județul Brașov.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 41 ani, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce desfășura activități specifice liniei de muncă, ar fi suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele superioare.

Alte articole:   Dosar penal pentru o tânără și un tânăr. Concurs ilegal de mașini pe Bdul. Gării

Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.