blog-logo

VIDEO Elevă din Săcele bătută cu pumnii şi picioarele chiar la şcoală!

VIDEO Elevă din Săcele bătută cu pumnii şi picioarele chiar la şcoală!

Incident extrem de grav într-o şcoală gimnazială din Săcele, judeţul Braşov, anunță Observator News.

O adolescentă a fost bătută cu sălbăticie în timpul orei de curs de o colegă. Culmea ironiei este că şcoala în care a avut loc bătaia a participat cu numai trei săptămâni în urmă la un concurs organizat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov pentru reducerea violenţei în şcoli. 

Acum, adolescenta bătută se află în afara oricărui pericol, fiind dusă la spital chiar de mama sa după ce a ajuns acasă și i s-a făcut rău. 

Conflictul a avut loc marți, chiar în sala de clasă, în timpul pauzei, iar imaginile au fost surprinse de unul dintre colegi. În înregistrare se observă cum cele două eleve se bat, iar ceilalți adolescenți se uită nepăsători. La un moment dat, unul dintre ei încearcă să le despartă pe cele două. 

Astăzi, la două zile după incident, Inspectoratul Școlar Județean Brașov a trimis o echipă în control la școală. Reprezentanții Inspectoratului spun că ambele eleve vor fi sancționate cu nota scăzută la purtare și, în același timp, vor fi introduse într-un program de consiliere psihologică.

Între cele două eleve au mai avut loc astfel de conflicte, doar că de data asta totul a degenerat într-o bătaie generală.  

VIDEO, AICI

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.