blog-logo

Protejatul primarului Coliban, Radu Miclăuș (director CSM Corona Brașov) a plecat iarăși de la locul de muncă pentru 10 zile! Se reface după șprițul de la Baia Sprie

Protejatul primarului Coliban, Radu Miclăuș (director CSM Corona Brașov) a plecat iarăși de la locul de muncă pentru 10 zile! Se reface după șprițul de la Baia Sprie

Era normal ca aventura bahică de la Baia Sprie, când a fost șeful delegației brașovene la Campionatul Național de schi alpin U14 și U16 și s-a îmbătat de față cu copiii și părinții, într-una din seri, bând pălincă cu carafa, să fie urmată de o perioadă de refacere pentru Radu Miclăuș, directorul clubului sportiv Corona, instituție publică aflată în subordinea Consiliului Local Brașov.

Astfel, vineri, 25 martie a.c., omul primarului Allen Coliban a dat binețe prin club vreo două ore, apoi și-a pus palma în dos și dus a fost. Pentru 10 zile și-a luat liber și a părăsit, din nou, locul de muncă. Curată boierie la clubul finanțat din banii brașovenilor! Ăștia sunt „oamenii noi” cu care USR vrea să „salveze România”, iar conducătorul Coronei e un bun „exemplu de bună practică” în acest sens.

În repetate rânduri am semnalat absențele de la slujbă ale șefului userist de la Corona, în Consiliul Local al municipiului Brașov au existat două interpelări pe acest subiect, în ședințele deliberativului din 27 ianuarie și 28 februarie, dar primarul și oamenii din executivul Primăriei nu au luat nicio poziție, nicio măsură disciplinară, așa cum o impunea și o impune Codul administrativ, nimic.

Și „Miroanca” îi ține spatele lui Miclăuș

Alături de primarul Coliban și partidul (=USR) care l-a repatriat la Brașov, Radu Miclăuș mai are o proptea „de seamă” în Primăria Brașov: pe penala reabilitată Adrina Miron, administratorul public al Brașovului, cea la care merge constant după program, la raport, și care, de pildă, îi dă sau nu ok-ul pentru semnarea documentelor clubului Corona. Acum n-o fi bai că lipsește și omul 10 zile, doar are nevoie de refacere, de forțe proaspete, că are și el o vârstă, nu mai e chiar tinerel.

S-a răsturnat carul cu… maramureșeni la Brașov, „Miroanca” și Miclăuș numărându-se printre „specialiștii” aduși tocmai din „Maramu” în municipiul nostru. Sunt destui pe la Tăuții de Sus care își dau coate și mustăcesc privind spre cei care au ajuns la Brașov de pe meleagurile Maramureșului, printre care, bineînțeles, la loc „de cinste” viceprimărița Flavia Boghiu (fostă Tkacsuk) și senatorul Ambrozie-Irineu Darău.

Cum a devenit Radu Miclăuș director la Corona Brașov aflați de aici.

Merită să citiți:

Jos cu politizarea din sportul brașovean! Îți mai aduci aminte, primare?

Directoratul girat de Coliban la Corona: scandaluri cu distrugeri și obscenități, un antrenor pedepsit de Federație pentru că a insultat un sportiv minor și un specialist în igienico-sanitare angajat ca antrenor de polo

Penibil: directorul Coronei a reclamat la Poliție dispariția unor contracte care nu erau furate!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.