blog-logo

Percheziții în 5 județe, inclusiv Braşovul! Prejudiciu de 23 de milioane de lei!

Percheziții în 5 județe, inclusiv Braşovul! Prejudiciu de 23 de milioane de lei!

La data de 23 martie 2022, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, au pus în aplicare 35 de mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Braşov, Mehedinţi, Vâlcea şi Timiş şi au pus in aplicare 3 mandate de aducere într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de delapidare , prejudiciul fiind de aproximativ de 23.000.000 lei.

Cercetările au fost declanşate urmare unei sesizări formulate de către o persoană juridică ce activează în domeniul materialelor reciclabile, prin care reclama faptul că societatea ar fi fost prejudiciată prin plata unor servicii care in fapt nu au fost prestate.

În baza materialului probator administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că o persoană din managementul societăţii, prin intermediul unor societăţi comerciale ale unor apropiaţi, ar fi emis şi achitat plăţi pentru servicii ce nu au fost niciodată prestate.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, persoanele depistate fiind conduse la audieri.

Faţă de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 43 şi 47 de ani a fost dispusă măsura reţinerii şi totodată şi cea a sechestrului asigurător asupra bunurilor imobile şi mobile ce le aparţin.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 3, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi al Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Braşov, Mehedinţi, Vâlcea şi Timiş.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov