blog-logo

Omul primarului Coliban la Corona, directorul Radu Miclăuș, s-a îmbătat de față cu copiii și părinții, într-o delegație oficială!

Omul primarului Coliban la Corona, directorul Radu Miclăuș, s-a îmbătat de față cu copiii și părinții, într-o delegație oficială!

Cu directorul Radu Miclăuș în rol principal, secția de schi a CSM Corona Brașov, „feblețea” primarului schior Allen Coliban, ne dovedește un nou exemplu „de bună practică” și „management profesionist” practicat la clubul sportiv aflat în subordinea Consiliului Local Brașov.

Așa cum am relatat la vremea respectivă, directorul și, totodată, protejatul lui Coliban a găsit un bun prilej de a se întoarce pe plaiurile natale în perioada 8-10 martie, cu ocazia desfășurării Campionatelor Naționale de schi alpin pentru categoriile U14 și U16. Întrecere care a avut loc pe domeniul schiabil de la Șuior (Maramureș). Deplasare pe banii clubului, deci pe banii brașovenilor, bineînțeles. Nu este pentru prima dată când șeful userist de la Corona confundă slujba într-o instituție publică cu turismul sportiv. Dar, să revenim la evenimentul de la Șuior.

Mâncarea de la Baia Sprie a lăsat de dorit

Delegația Coronei, din care au făcut parte sportivii, antrenorii și directorul, s-a cazat la o casă gen azil de bătrâni din Baia Sprie. Tot acolo s-a și mâncat, în niște condiții ce au stârnit mai multe comentarii negative din partea copiilor, dar și a părinților care însoțeau grupul, care, pe banii lor, au tras la o pensiune din vecinătate. Toate celelalte cluburi participante la Campionatele Naționale au găsit condiții optime de cazare și masă aproape de locul competiției, în schimb Corona nu. Straniu!

A băut pălincă cu carafa și a făcut-o pe DJ-ul la azilul de bătrâni

Ei bine, într-una din seri, șeful delegației, recte Radu Miclăuș și-a suflecat mânecile, ca un vajnic maramureșean și lider de grup, trecând la „treabă”: s-a pus pe băut pălincă cu carafa (!), de față cu toți copii Coronei (bun exemplu pentru minori!) și părinții, de zici că se terminase toată băutura din lume. S-a apucat „Răducu” al nostru, pentru că așa li se prezenta adulților aflați la locul faptei, să întrețină atmosfera, vezi Doamne, într-o manieră total deplasată. A făcut-o pe DJ-ul serii, punând muzică de pe telefonul personal, a băut până n-a mai putut, ce să mai, individul s-a îmbătat criță.

Alte articole:   HOCHEI: Corona Braşov o învinge pe ACSHC Fenestela 68

Pozele și filmulețele făcute de cei prezenți acolo stau mărturie în acest sens!

Doi antrenori au „suferit” alături de șeful Coronei

Isonul „boss”-ului i l-au ținut antrenorii Emilian Focșeneanu și Cristiana Opriș. La un moment dat, în bine „aghesmuitul” director s-a trezit spiritul de „macho man” (ce era la gura lui de mare „cuceritor”, Doamne, Doamne…) și fără rușine, de față cu toți, n-a zis nu propunerii indecente de întâlnire cu o „veveriță”, dacă tot era 8 martie. „Că după aia, în funcție de cum te prezinți (n.r. – „veverița”), facem și bugetul secției de schi”, a ținut să marcheze momentul. Halucinant!

Exemplu de director de instituție publică, aflat în delegație oficială la o competiție sportivă! Părinților nu le venea să creadă ce se întâmplă, parcă rula un film horror în fața ochilor lor. Cine a ajuns director la Corona – se minunau aceștia. Au vrut să vadă până unde duce lipsa de responsabilitate și s-au edificat, din plin, vorba aceea, de-a râsu’-plânsu’.

Oare cum se va prezenta Miclăuș în fața părinților „cu dare de mână”, după această escapadă? Acei părinți pe care vrea să-i convingă să se implice financiar, mai mult decât plata taxelor lunare și a altor cheltuieli curente, în finanțarea secției de schi de la Corona.

Alte articole:   HOCHEI: Corona Braşov o învinge pe ACSHC Fenestela 68

Primarul vrea să scape de Miclăuș și să profite de imaginea unui campion

Oficial, primarul Allen Coliban îl susține pe directorul Miclăuș. A spus-o clar și răspicat, în ultima ședină ordinară a Consiliului Local. Însă pe la spate, a început căutările pentru un alt conducător la CSM Corona. Așa cum îi este felul, primarul nu vrea să-și recunoască „opera” izvorâtă din cadrele de partid ale USR Diaspora și se va dezice în scurt timp de chefliul de la Baia Sprie, mai ales după ce-i vor pica sub privire aceste dezvăluiri.

În cădere liberă din punctul de vedere al credibilității pe toate planurile, lui Coliban i s-a năzărit să împuște doi iepuri dintr-o dată. Țintește și să-și mai refacă, cât de cât, imaginea publică, dar și să scape de Radu Miclăuș, spălându-se pe mâini, caracteristic, și ascunzând gunoiul sub preș. Coliban caută un nume, o imagine pentru Corona, la care să se atașeze, că de aia e primar, și să-și mai spele din păcate, în gândirea lui.

Cu credibilitatea țăndări, Coliban a râvnit la Ana Maria Brânză

Și așa, surpriză! Omul nostru s-a oprit la campioana olimpică Ana Maria Brânză-Popescu, legendara spadasină a României, retrasă din activitatea de pe planșă la sfârșitul anului trecut.

A ofertat-o pe aceasta, crezând (câtă naivitate!) că o va determina să lase postul de consilier al președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, în care a fost instalată la începutul acestui martie, să vină la Brașov, să-și pună brandul personal la bătaie și să preia un club cu mari probleme de imagine (vă mai amintiți de scandalul „Doping la Corona”?), pentru un salariu de aproximativ 6.500 lei net. Pentru că atât e acum salariul directorului de la CSM Corona Brașov. Bine, la zerouri se poate lucra, nu-i bai, după metoda „Jula” de la RIAL.

Alte articole:   HOCHEI: Corona Braşov o învinge pe ACSHC Fenestela 68

Din informațiile noastre, scrimera de poveste nu i-a oferit niciun răspuns primarului USR, a eschivat elegant.

Primarul nu s-a învățat minte după experiența fotbalistică de vara trecută

Clar, Allen Coliban trăiește într-un univers paralel! Nu i-a fost îndeajuns situația de vara trecută, când era de râsul curcilor în fotbalul românesc, prin ofertele (bineînțeles, fundamentate pe… banii brașovenilor, a se vedea finanțarea ulterioară a echipei!) pe care le „arunca” prin toată România, haotic, în stânga și-n dreapta, doar-doar o găsi un nume cu greutate și imagine în „sportul rege” autohton, pentru a-i conduce pe „stripări” (= Fotbal Club Brașov Steagu Renaște, fostul Scotch Club). S-a umplut de refuzuri, până i-a găsit, pe rând, pe „iluștrii” Ilie Stan și Ioan Mărginean. Ce am fost și ce am ajuns, Brașovule!

Cum la fotbal a aplicat politica „struțului cu capul în pământ” și s-a dezis, fără scrupule, de formația suporterilor, SR Brașov, la fel o va face și acum, în cazul directorului de la Corona. Vorba aceea, nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase.

Cum a ajuns Radu Miclauș director la Corona dintr-un obscur pub din Nottingham (Anglia) aflați de aici.

Cine sunt specialiștii în sport ai lui Allen Coliban aflați de aici.

Despre cum înota în timpul programului și lipsește de la muncă directorul Coronei am scris aici.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate