blog-logo

VIDEO Animale de la grădini zoologice din Ucraina, aduse în România. Ursoaica Masha, ajunge, în sfârșit, la Brașov

VIDEO  Animale de la grădini zoologice din Ucraina, aduse în România. Ursoaica Masha, ajunge, în sfârșit, la Brașov

România devine rută de refugiu nu numai pentru oameni, ci și pentru animalele din Ucraina, traumatizate de război. Ursoaica Masha ajunge la Zărnești. Pentru ca animalele să nu fie rănite în război, o grădină zoologică din orașul Zaporojie din Ucraina a trimis în România un leu pe nume Simba și un lup. Vor ajunge la Grădina Zoologică din Rădăuți, apoi în Africa. 

În această dimineață a trecut granița în România, ursoaica Masha, care trebuia să ajungă de câteva săptămâni la Brașov. Rămăsese blocată în Ucraina din cauza izbucnirii războiului. A fost așteptată de reprezentanții sanctuarului de urși LiBearty cu struguri (sunt fructele ei preferate), miere si paine.

Alte articole:   Accident pe strada Hărmanului, duminică noapte

„Este pe drum de aproape 24 de ore. Ieri au plecat din Ucraina. Este destul de nervoasa si stresata din cauza faptul ca e in … mers, intr-o cusca, intr-o duba. Medicul ii va verifica starea de sanatate cand ajunge in Sanctuar si parerea lui este singura avizata”, au precizat reprezentanții LiBearty, care încă mai sunt în vama. Partea de documente mai durează.

La 40 de km de locul in care statea Masha in Ucraina temporar, pana ce s-a putut face transportul, au fost acum cateva zile bombardamente si cateva zeci de civili au fost raniti, cativa chiar ucisi

La gradina zoo din Suceava au mai fost aduși de pe teritoriul Ucrainei 40 de câini și doi cai, unul din Harkov, iar celalat de la circ, din Cenăuți.  

Distribuie dacă îți place!
  1. […] „Este pe drum de aproape 24 de ore. Ieri au plecat din Ucraina. Este destul de nervoasă și stresată din cauza faptul că e în … mers, într-o cușcă, într-o dubă. Medicul îi va verifica starea de sănătate când ajunge în Sanctuar și părerea lui este singură avizată”, au precizat reprezentanții LiBearty, potrivit newsbv.ro. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.