blog-logo

Altă minoră căutată de polițiştii braşoveni!

Altă minoră căutată de polițiştii braşoveni!

Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată de către o femeie din municipiul Brașov cu privire la faptul că sora sa, în vârstă de 16 ani, a plecat la data de 15 martie 2022, în jurul orei 20.00, dintr-un local situat pe raza municipiului Brașov, fără a reveni la domiciliu până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate 50 kg, ochi albaștri, constituție atletică, păr vopsit roșcat, lung până la umeri.

La momentul plecării tânăra era îmbrăcată cu geacă de culoare neagră, rochie mulată, de culoare neagră și purta ghete de culoare neagră.

Aceasta are asupra sa telefon mobil și a mai plecat voluntar de la domiciliu la data de 13 martie 2022, fiind depistată în cursul aceleiași zile de către polițiști.  

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana  în cauză  sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov