blog-logo

Un bărbat fără permis de conducere, prins băut la volan de două ori în aceeași zi

Un bărbat fără permis de conducere, prins băut la volan de două ori în aceeași zi

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Predeal efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 13 martie 2022, în jurul orei 01.35, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, care conducea un autovehicul pe bulevardul Libertății din Stațiunea Predeal, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,32 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost sancționat contravențional, totodată fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 zile.

Ulterior, în jurul orei 04.10, bărbatul a fost depistat, din nou, conducând un autovehicul pe bulevardul Mihail Săulescu din Stațiunea Predeal, județul Brașov, deși acesta nu mai avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, iar la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,38 mg/l alcool pur.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.