blog-logo

Unde ne putem relaxa, la Brașov, în primul weekend fără restricții?

Unde ne putem relaxa, la Brașov, în primul weekend fără restricții?

Dacă ne grăbim puțin putem începe relaxarea de weekend chiar din seara asta, întrucât la ora 19.00, la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov este programată premiera SINGURI ÎMPREUNĂ. Încep și serile tematice din cluburi odată cu ridicarea restricțiilor. De la ora 20.00 avem un party cu muzică din anii 90, în Kruhen Music Halle.

Sâmbătă, de la 10.30, este programat spectacolul pentru cei mici, la Teatrul Arlechino, O POVESTE ÎNTR-UN ACVARIU. Seara, de la ora 17.00, concert Bucovina în Rockstadt. De la aceeași oră va fi și un concert extraordinar de două ore ION SURUCEANU, organizat de Filarmonica Brașov la Sala Patria. De la ora 18.30, la Opera Brașov, este programat spectacolul lui Giuseppe Verdi, TRUBADURUL. Iar la Teatrul Sică Alexandrescu putem încheia ziua de sâmbătă, de la ora 19.00, cu piesa PORTUGALIA.

Dimineața de duminică o putem dedica tot celor mici. De la 10.30 va fi piesa FATA BABEI și FATA MOȘNEAGULUI, la Teatrul Arlechino. Seara, de la aceeași oră, 19.00, avem două evenimente. Un concurs de bancuri și stand up comedy cu Mihai Puiu la Street Caffe și spectacolul 20 DE MINUTE CU ÎNGERUL, de Alexandr Vampilov, la Teatrul Sică Alexandrescu.

Avem și câteva evenimente sportive. Sâmbătă, de la ora 13.00, este programată confruntarea din etapa a 16-a a Diviziei A la handbal feminin, dintre Corona Brașov și Activ Ploiești. Meciul va avea loc la Sala Metrom. De ce la Metrom? Pentru că Sala Sporturilor este ocupată în acest weekend cu un alt eveniment sportiv de marcă, FINAL FOUR-ul Cupei României la volei masculin. Prima semifinală, SCM Zalău – Steaua, va avea loc de la ora 15.00, iar cea de-a doua semifinală, dintre SCM Craiova și Arcada Galați, este programată la ora 18.00. Finala Cupei României se va desfășura duminică seara, de la ora 19.00. Ca să revenim la ziua de sâmbătă, de la ora 15.00, la Râșnov, va avea loc un derby local din etapa a 16-a a Ligii a 3-a de fotbal, între gazdele de la Olimpic Cetate și Kids Tâmpa.

Sunt condiții bune și în Poiana Brașov. 50-60 cm strat de zăpadă în zona superioară și 30-40 de cm în zona inferioară. De asemenea, mâine, de la ora 11.00, cei care ajung în Masivul Postăvarul vor avea parte de un concert special de aproape 6 ore susținut de celebrul DJ Rosario Internullo.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.