blog-logo

Crivineanu: Brașovenii ratează oportunitatea de reabilitare termică gratuită a blocurilor din cauza Primăriei

Crivineanu: Brașovenii ratează oportunitatea de reabilitare termică gratuită a blocurilor din cauza Primăriei

Liderul de grup al consilierilor locali social-democrați brașoveni, Alexandra Crivineanu, a comentat pe marginea programul privind reabilitarea termică a blocurilor cu finanțare zero, „promovat” la nivelul municipiului în bătaie de jod de către adminsitrația USR – Coliban.

Asociațiile de proprietari care doresc reabilitarea termică a blocului pot depune documentația pentru un program de finanțare ce face parte din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Până la data de 18 martie 2022 inclusiv, asociațiile care doresc realizarea acestor lucrări trebuie să depună documentele necesare, acesta fiind termenul limită maxim admis. Documentațiile depuse după acest termen nu vor fi luate în considerare.

Mai multe detalii tehnice puteți CITI AICI

Alte articole:   Isărescu, mesaj pentru românii cu rate: Perioada dobânzilor mici a trecut, nu mai revine 

„Numai că, Primăria Brașov a publicat această informație pe site abia în data de 9 martie, nefăcând niciun fel de anunț public (nici pe pagina de Facebook a Primăriei, nici în conferință de presă), în condițiile în care alte primării din țară și-au anunțat locuitorii despre această oportunitate, încă de la mijlocul lunii februarie”, a declarat Crivineanu, astăzi, într-o conferință de presă.

Ea spune că a avut discuții cu mai multe asociații de proprietari care s-au plâns de termenul foarte scurt de depunere a unei documentații complexe, practic 9 zile în care trebuie să aibă dosarele gata.

„Revenind la oamenii noi din administrația USR, asistăm, din nou, la un alt exemplu de lipsă de transparență. Domnule Coliban, ați ținut la secret acest proiect fără să dați posibilitatea oamenilor de a depune proiecte! În loc să faceți cunoscut acest program, ați avut alte priorități, să faceți glume de prost gust pe rețelele de socializare. Stimați brașoveni, vă asigur că voi urmări îndeaproape acest proces de depunere și de selecție a proiectelor”, mai spune sursa citată.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.