blog-logo

S-a dezis Jula de Coliban la Romantic?

S-a dezis Jula de Coliban la Romantic?

În ajunul zilei de 8 Martie, orice persoană își dorește să facă declarații de dragoste, atașament, promisiuni și dorințe de a învinge împreună vicisitudinile vieții.

Și unde ar fi cadrul cel mai favorabil decât la un restaurant cu renume dar și cu semnificație sugestivă. În acest sens Restaurantul Romantic este de departe cel mai căutat.

Dar, uneori, unei noi declarații de dragoste îi corespunde și una de trădare a altui partener cu care ai promis să pornești la luptă. Mai ales dacă această luptă este una politică.

“Tădare, trădare dar să o știm și noi”- spune un fost și atât de actual pesonaj caragialesc. Da, vrem să știm și noi ce trădare a pus la cale viitorul fost director al Sociatății Rial S.R.L., Jula Sorin Nicolae, la „Prânzul politic cel de taină” care s-a consumat la Restaurantul Romantic din Brașov, în ziua de 7 martie 2022, în compania viceprimarului brașovean Sebastian Rusu.

Alte articole:   Brașovul, locul 4 la exporturi și locul 5 la importuri din China

Presa ne spune cu obstinație că super-managerul din mahalaua Bucureștilor, Jula Sorin Nicolae a fost adus la RIAL Brașov, cu surle și trâmbițe, de însuși actualul primar Coliban pentru calitățile sale de lider necontestat în mătrășirea fondului imobiliar al municipiului Brașov uitat în administrarea societății. Alții încearcă să ne convingă că meritele sunt unele de ordin politic și că Jula Sorin Nicolae nu mai poate de dragul USR-ului și că a jurat credință pe viață primarului Coliban cu care se cunoaște din vremurile tulburi ale luptei de clasă din parlamentul țării.

Iată în schimb că este posibil ca ceea ce este albastru să se îngălbenească nu numai la figurat, ci chiar la propriu.

Alte articole:   Ninsorile și viscolul paralizează traficul în România: 9 drumuri naționale ÎNCHISE

Agenda de lucru a ședinței “Romantic 1” nu este de necunoscut. Având în vedere căderea verticală în sondaje a USR-ului și posibila părăsire de scenă a primarului Coliban, Jula Sorin Nicolae, care a jurat că nu mai calcă prin București, a prins un harpon politic la PNL Brașov oferindu-și serviciile, pentru viitor.

În schimbul atașamentului său profesional prin punerea la picioare a spațiului locativ, politic omul visează la funcții în consiliul local, din partea liberală, apoi de parlamentar în viitoarele alegeri.

Pentru aceste motive unii liberali de rasă cârtesc pe la colțuri spunând că ei au luptat politic mai mult și cu rezultate mai bune, dar Jula Sorin Nicolae le dă cu tifla arătându-le că “obrazul subțire cu locuințe se ține”.

Alte articole:   Răspunsul unui sistem de Inteligență Artificială la întrebarea dacă, geo-strategic, se justifică un Aeroport la Brașov

Unii se tem pentru Jula Sorin Nicolae că va afla Coliban de întâlnirile lui politice cele de taină și de trădarea lui prin punerea usereului în palma liberală cu arme și muniții, cu tot.

Alții sunt mai realiști și fără a fi acuzați de conspiraționism susțin că totul este o acțiune concertată chiar de Coliban, care l-a infiltrat pe Jula Sorin Nicolae în mișcarea liberală brașoveană pentru a o manevra politic, iar lupta pe față dintre partide ar fi doar așa, de fațadă.

Poate oare Consiliul Local Brașov ca, asemenea Săracului Lazăr, să se bucure de câteva firimituri de adevăr de la masa bogaților care au luat “prânzul politic cel de taină” la Restaurantul Romantic?

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.