blog-logo

De la foarte frig, la foarte cald! Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

De la foarte frig, la foarte cald! Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

După un început de primăvară deosebit de rece, vremea își va reveni, treptat, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Specialiștii anunță că după un început de primăvară deosebit de rece, vremea își va reveni treptat, iar în primele zile din luna aprilie va fi mai cald decât este normal în perioada respectivă, transmite Mediafax.

În săptămâna 07-14 martie, valorile termice vor fi cu mult mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales la munte. În ceea ce privește precipitațiile, cantitatea de apă va fi deficitară în toată țara, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

Alte articole:   Ministrul Digitalizării: Dosarul cu șină nu va dispărea prea curând în România 

În săptămâna 14– 21 martie, temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe tot teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

În săptămâna 21– 28 martie, temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

În săptămâna 28 martie– 04 aprilie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință spre deficit în toate regiunile.

Alte articole:   Ministerul Finanțelor: Datoria guvernamentală a României, la 50% din PIB în luna mai   

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.