blog-logo

Alexandra Crivineanu, președinte OFSD Brașov: „Să întâmpinăm primăvara cu încredere, speranță și cu multă sănătate!”

Alexandra Crivineanu, președinte OFSD Brașov: „Să întâmpinăm primăvara cu încredere, speranță și cu multă sănătate!”

Astăzi ne îndreptăm gândul către toate femeile încercate de conflictul din Ucraina.

Primăvara care bate la ușă trebuie să ne fie tuturor o dovadă a renașterii și a încrederii în lumea din jurul nostru. În vremuri tulburi, cea mai mare dorință a oamenilor este de a fi sănătoși și de a găsi bunătatea în jurul lor.
Această primăvară vine cu vești bune, cu speranța depășirii unei pandemii care ne-a pus la încercare pe noi toți, dar și cu multe alte provocări.
Astăzi, suntem cu toții îngrijorați în legătură cu evenimentele prin care trec vecinii noștri din Ucraina, dar și hotărâți să le fim alături în momentele dificile. Zeci de fete, soții, mame și bunici trec astăzi prin clipe grele, departe de familii și de cei apropiați. Mai mult ca oricând, trebuie să fim recunoscători pentru lucrurile pe care le avem, pentru că trăim în siguranță și, mai ales, pentru că suntem împreună cu cei dragi.
Primăvara aceasta trebuie să fie, mai presus de toate, despre compasiune și despre speranță. Despre iubirea aproapelui și despre grija pe care o acordăm celor dragi.

Tuturor femeilor, surori, soții, mame și bunici, le transmit cele mai calde gânduri și o primăvară frumoasă!

S-avem gânduri bune!

ALEXANDRA CRIVINEANU, consilier local și președinte OFSD Brașov

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.