blog-logo

Auditul afacerii AMURAL, ținut la secret de primarul Allen Coliban. Speța a fost reclamată la DNA

Auditul afacerii AMURAL, ținut la secret de primarul Allen Coliban. Speța a fost reclamată la DNA

Liderul de grup al consilierilor locali PSD, Alexandra Crivineanu, a postat în aceată dimineață, pe o rețea de socializare, un facsimil din „sinteza” auditului făcut de specialiștii serviciului de specialitate din Primărie.

„Aceștia sunt, de fapt, promotorii transparenței în administrație. Vă invit, dragi brașoveni să citiți concluziile sintezei raportului de audit privind catacombele Brașovului. Galeriile subterane (catacombele) de După Ziduri, folosite de către Asociația AMURAL (ILEGAL) fără vreun contract încheiat cu Primăria Brașov. Practic, șase luni, o Asociație apropiată administrației USR, a folosit, cu titlu gratuit, fără niciun fel de autorizații, avize, un spațiu aflat în zona istorică a orașului, a taxat vizitatorii (deci a încasat sume de bani) și a folosit (pe bani publici!) rețeaua de energie electrică. Toate acestea se întâmplau cu girul viceprimarului USR Flavia Boghiu, care inaugura cu surle și trâmbițe un muzeu unic în România. Încă un model de bună practică marca USR

P.S. Asociația Amural (ILEGAL) a câștigat la finele lunii Februarie, în cadrul Galei Premiilor în Cultură la Brașov, premiul pentru expoziția anului, fix cu proiectul Brașov Underground Museum”.

Contactată de newsbv.ro, pentru a afla ce are de gând să facă în continuare, Alexandra Crivineanu ne-a declarat că „voi solicita conducerii Primăriei Brașov să publice nu sinteza, ci întreg auditul pe site-ul instituției. Primarul Coliban a promis transparență totală, nu o «sinteză», a cerut votul integral fiecărui brașovean, nu doar o parte. Așa că poate mai există urme de moralitate din partea domnului primarului și va da dispoziție să se publice integral acest audit, pentru corecta informare a contribuabililor din Brașov. Dacă nu va face acest lucru în termen de 15 zile, atunci există probleme foarte mari descoperite, menționate în acest raport. Probleme pe care dl. Coliban vrea să le ascundă de ochii brașovenilor. Doar prin publicarea integrală a raportului de audit în cazul AMURAL ILEGAL se recredibilizează activitatea adminstrației publice, puternic afectată de modul în care persoane din USR, aflate vremelnic la conducerea Primăriei Brașov, înțeleg să guverneze local”.

Reamintim faptul că scandalul AMURAL a ajuns în atenția procurorilor DNA, sesizați de ONG din Brașov. Amănunte AICI!

Alte articole:   Primăria Brașov anunță o nouă campanie de dezinsecție! Când începe?

Distribuie dacă îți place!
  1. Unde sunt banii obtinuti din incasarile asc. Amural? de ce nu ii inapoiaza primariei indexat cu dobanda aferenta? de ce nu plateste amural curentul?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.