blog-logo

Un brașovean și-a bătut soția și i-a spart acesteia telefonul

Un brașovean și-a bătut soția și i-a spart acesteia telefonul

La data de 28 februarie 2022, în jurul orei 06.20, Poliția Municipiului Brașov a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.


Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia în cauză, în timp ce se afla la domiciliul său din din municipiul Brașov, ar fi fost agresată fizic de către soțul său, ulterior acesta distrugându-i, prin spargere, telefonul mobil.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.


În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și ”distrugerea”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.